PRV_MEDIMURJA_ U_ DVORANI_ PRELOG_16.01.2016.

Idi na sadržaj

Glavni izbornik:

 JURICA KOVAČIĆ PRVAK MEĐIMURJA

Proteklog vikenda u Prelogu održano je dvoransko atletsko prvenstvo Međimurja u višebojima za limače, limačice, kadete i kadetkinje starije i mlađe. Takmičilo se u sprintu na 40 m, skoku u dalj iz mjesta, bacanju medicinke i trčanje na kružnoj stazi 390 m.
Veliko iznenađenje bilo je ulazak u sportsku dvoranu DG Sport, koja ima dva rukometna igrališta i sa vrlo zanimljivim sadržajima koji su dostupnim korisnicima. Vrijedni atletski djelatnici AK Međimurje i atletski suci iz Čakovca, odlično su organizirali natjecanje na kojem je sudjelovalo 180 atletičara i atletičarki iz 7. atletskih klubova i veliki broj gledatelja na tribinama.
AK Bjelovar nastupio je sa 8 natjecatelja. Najuspješniji bio je u konkurenciji starijih kadeta Jurica Kovačić, osvojio je zlatnu medalju. Pobjedio je na 40 m i 390 m, drugi u skoku u dalj iz mjesta i četvrti u bacanju medicinke. Također u konkurenciji starijih kadeta 6. mj. Jan Murić i 8. mj. Mario Čižmešija. Ante Krešić osvojio je 6. mjesto u konkurenciji limača. Kadetkinje starije: dobar rezultat ostvarila je Dora Dent osvajanjem 4. mj. i 15. mjesto Vilma Raić. U nadmetanju mlađih kadetkinja 9. mj. za Miu Rakoci. Iva Šimić u najmasovnijoj kategoriji limačica zauzela je vrlo dobro 5. mjesto.
Dvoranska natjecanja daju povratnu informaciju o pripremama za nadolazeću sezonu atletičara a ujedno i razbija monotoniju zimskih priprema.
Slijedeća natjecanja je dvoransko prvenstvo Hrvatske u Rijeci na kojem će nastupati atletičari AK Bjelovar.

Objavljeno 19.01.2016. Rezultati
PRELOG,16.01.2016.
 
 
Povratak na sadržaj | Povratak na glavni izbornik