2.KOLO HALS-A

Idi na sadržaj

Glavni izbornik:

 ODLIČAN NASTUP JURICE KOVAČIĆA I DORE DENT

U Varaždinu na stadionu Sloboda proteklog vikenda održano je 2. kolo HALS-a za mlađi uzrast, od limača i limačica do starijih kadeta i kadetkinja. Na atletska borilišta izašlo je 360 mlađih atletskih nada iz 24 atletska kluba.

Odličan Jurica Kovačić i dalje potvrđuje da će ove sezone ostvariti dobre rezultate. U konkurenciji starijih kadeta u disciplini 300 m pr. osvojio je prvo mjesto sa osobnim rekordom u vremenu 41,35 i na 100 m 3. mjesto.

Dora Dent, nova atletska nada, koja iz natjecanja u natjecanje postiže zapažene rezultate. Po prvi puta startala je u disciplini 300 m prepone, zauzela drugo mjesto sa osobnim rekordom u vremenu 47,50.

Limačice nastupile su u sastavu: Iva Šimić, Katja Paljak, Petra Janić, Dora Patekar, Lucija Jozić, Nika Turkalj, Lana Patekar i Ela Petri. Najuspješnija bila je Ivana Šimić koja je osvojila 2. mjesto u bacanju vortexa. Ekipno poredak 3. mjesto AK Bjelovar.

STARIJE KADETKINJE nastupile su: Rebecca Devčić, Martina Pokos, Dora Dent, Vilma Raić. Ekipni poredak 3. mjesto AK Bjelovar. 
STARIJI KADETI nastupili su: Jurica Kovačić, Karlo Katić, Stjepan Pokos, Marko Čižmešija, i Ante Prskalo. Ekipni poredak 3. mjesto AK Bjelovar . MLAĐE KADETKINJE nastupile su: Mia Raić, Arijana Tomljenović, Nina Butužin, Nika Vlahović, i Ivana Čižmešija. Najuspješnije bile su: 3. mjesto na 200 m pr. Nika Vlahović i Mia Rakoci 5. mjesto na 100 m. Ekipni poredak 7. mjesto AK Bjelovar. Za limače nastupio je Krešimir Kelava i za mlađe kadete Ante Krešić.


 Objavljeno 10.05.2016.  
VARAŽDIN, nedjelja 08.05.2016.
 
 
Povratak na sadržaj | Povratak na glavni izbornik