37 REDOVNA SKUPSTINA

Idi na sadržaj

Glavni izbornik:

 37. redovita skupština AK „BJELOVAR“, koja se održala u četvrtak 13.04.2017. godine, s početkom u 18,00 sati u prostorijama hotela „CENTRAL“, V.Lisinskog, Bjelovar.
 
Nazočni članovi: mr.sc. Christian Volf, dipl.iur, prof. Zvonimir  Iveković, Zlatko Barila, dipl.ing.,      Hrvoje Pokos, mag. sestrinstva, Tomislav Žluticky-Iveković, mag. iur, Josip Erjavac, Drago Novosel, te ostali članovi Kluba.
Ostali nazočni:  Željko Zgurić, tajnik HALS-a, Milan Orešković predstavnik HAS-a, Hrvoje Horvat, rukometna legenda, Dario Hrebak, tajnik MUP-a, Marija Mamić računopolagateljica Sportske zajednice Grada Bjelovara.
 
-Za riječ se javlja  Dario Hrebak, s ponosom ističe što se nalazi na Skupštini Kluba, te da kroz medije prati uspjehe atletičara koji promoviraju Grad, i još više dobivaju rezultati na težini i značenju s obzirom na uvijete u kojima se ostvaruju, te se nada da će se i to uskoro promijeniti.
  
 
-Željko Zgurić, tajnik HALS-a, hvali organizaciju Kluba, te nastupe i ponašanje na takmičenjima, i kao takav da je Klub prepoznatljiv na natjecanjima. Spominje određene promjene i nastojanja u ovogodišnjem kalendaru HALS-a, da se nađe rješenja i domaćini za sva predviđena natjecanja, s obzirom na nedostatak atletskih borilišta i njegova trenutna loša stanja i ne mogućnost održavanja natjecanja kao i ne adekvatnih datuma zbog ne raspoloživosti atletskih staza te zauzetosti istih.
 
-Milan Orešković, predstavnik HAS, govori kako mu je drago što je na Skupštini Kluba, koji je jedan od uspješnijih na nivou države, i koji svoje rezultate dokazuje i pokazuje iz godine u godinu, iako radi u vrlo lošim uvjetima, te se nada će se i ta situacija uskoro promijeniti, te nam želi što skoriju izgradnju atletskih borilišta.
 
-Hrvoje Horvat, rukometna legenda, napominje kako u velikome djelu svoj uspjeh duguje individualnom radu i treningu s Zvonkom Ivekovićem, te naglašava važnost treniranja, upornosti i adeketvanog pristupa treningu, i poziva sve natjecatelje Kluba da na takav način i pristupaju trening.
 
-Zlatko Barila, dopredsjednik Kluba, zahvaljuje se svima koji su se odazvali Pozivu da dođu na skupštinu, prisjeća se na koja načine se je postiglo ovo što Klub danas predstavlja, nada se da će doći i mlađi naraštaju u strukture Kluba, koji će svojim radom i zalaganjem, nastaviti s radom i učiniti Klub još boljim i uspješnijim. Objavljeno 19.04.2017. 
BJELOVAR, 13.04.2017.
 
 
Povratak na sadržaj | Povratak na glavni izbornik