PRVENSTVO HRVATSKE U DVORANI ZA ML.JUNIORE-KE RIJEKA 21.01.2017

Idi na sadržaj

Glavni izbornik:


MARIJA BELJAN DOPRVAKINJA, JURCA KOVAČIĆ BRONČANI

Veliki uspjeh, bjelovarske atletike na dvoranskom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke, održanom proteklog vikenda u Rijeci u prekrasnoj dvorani iznad nogometnog igrališta na Kantridi, uz sudjelovanje 135 juniora i juniorki iz 21 atletskog kluba uz odličnu organizaciju domaćina AK Kvarner Rijeka. Marija Beljan u disciplini 60 m prepone, osvojila je drugo mjesto, srebrnu medalju i to sa osobnim rekordom u vremenu 9,46. Dobar start i ulaz u prvu preponu, uz dobar ritam uspjela je izboriti drugo mjesto, to je ujedno i nagrada za dobro odrađene treninge.
Jurica Kovačić u konkurenciji mlađih juniora, bio je kandidat za prvo mjesto, u disciplini 60 m prepone, ali zbog loše pripreme prije starta, uspio je osvojiti treće mjesto, brončanu medalju, sa osobnim rekordom 8,83. To je još jedno iskustvo više to je za očekivati da će u slijedećim natjecanjima biti uspješniji.
Dora Dent imala je vatreno krštenja, po prvi puta učestvovala je na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u konkurenciji mlađih juniorki na 60 m prepone, osvojila je 7. mjesto također sa osobnim rekordom 10,59.
Početak sezone daje optimizam za nadolazeću sezonu.
 Objavljeno 21.01.2017. 
RIJEKA, 21.01.2017.
 
 
Povratak na sadržaj | Povratak na glavni izbornik