ATLETSKI MITING MURSKO SREDIŠĆE

Idi na sadržaj

Glavni izbornik:


PRVO MJESTO AK BJELOVAR

Treći nastup u dvoranskom višeboju za limače i kadete završio je odličnim rezultatom. AK Bjelovar kadeti i kadetkinje osvojili su prvo mjesto. Natjecanje je održano proteklog vikenda u Murskom Središču, u Školskoj sportskoj dvorani. Prvi puta održan je ekipni višeboj za starije kadete i kadetkinje, ekipa broji 6 natjecatelja, kadeta i kadetkinja. AK Bjelovar nastupio je u sastavu: Mia Rakoci, Rebecca Devčić, Nika Vlahović, Karlo Katić, Ante Prskalo, Marko Čižmešija, trener Tomislav Iveković, čuće: Lucija Jozić, Krešimir Kelava, Arijana Tomljenović, i Nika Trkulja. Bila je to novina u disciplinama višeboja, skok u dalj – skače se na način da prvi atletičar skoči u dalj s mjesta te njegov kolega starta na otisku peta i nastavlja skok u dalj do posljednjeg natjecatelja, a mjeri se ukupna dužina svih skokova od prvog do zadnjeg natjecatelja (narp. 6 atletičara). Ekipa Bjelovara skočila je 13,30 m što je bilo dovoljno za 1. mjesto.
Bacanje vortexa, bacalo se u metu sa udaljenosti, 5 m - 7m – 10 m – 12 m – 15 m – 17 m – 20 m. sa osvojenih 110 bodova 1. mjesto za Bjelovarčane .
Štafeta – trče svi iz ekipe i to na način da su poredani u kolonu i trče s kolutom do postavljenog stalka na 30 m udaljenost, tamo ga stavlja na stalak i vraća se do svog timskog kolege koji na znak kreće i mora pokupiti kolut te ga predati slijedećem natjecatelju i tako do zadnjeg natjecatelja. Mjeri se ukupni rezultat svih trkača. 1. mjesto AK Bjelovar u vremenu 58,8. Ukupni ekipni poredak 1. mjesto AK Bjelovar, ekipa je nagrađena pokalom a članovi ekipe medaljama.
Krešimir Kelava, limač iz natjecanja u natjecanje pokazuje napredak i ovom prigodom, osvojio je dvije medalje i to 1. mjesto bacanje loptice u metu i 3. mjestom na 30 m prepone.
Na vrlo zanimljiv i koristan način završila je sezona dvoranskih
natjecanja, a slijedeće subote kadeti i mlađe juniorke startaju na ekipnom državnom prvenstvu u krosu, koji će se održati u Čakovcu. Objavljeno 06.03.2017. 
MURSKO SREDIŠĆE, 04.03.2017.
 
 
Povratak na sadržaj | Povratak na glavni izbornik