EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE U KROSU

Idi na sadržaj

Glavni izbornik:

EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE U KROSU

U Čakovcu u muzeju Stari grad u Perivoju Zrinski, proteklog vikenda održano je, u organizaciji AK Međimurje, ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu. Bio je to do sada najmasovniji kros na kojem je sudjelovalo preko 500 atletičara i atletičarki iz 25 atletskih klubova. Odlično pripremljena staza za trčanje u centru Čakovca, na zadovoljstvo natjecatelja i uz dobru organizaciju postignuti su odlični rezultati. Sveukupni pobjednik ove godine je AK Agram iz Zagreba.
Kadeti AK Bjelovar trčali su na 1500 m i osvojili 5. mjesto u sastavu:  10. mj. Karlo Katić, 18. mjesto Stjepan Pokos i 35. mjesto Ante Prskalo.
Starije juniorke trčale su 4000 m i osvojile 6. mjesto u sastavu: 17. mj. Ozana Ivančan, 19. mjesto Dora Dent, 20. mjesto Petra Ileković i 23. mjesto Nina Draclin.
Bilo je to prvo natjecanje na otvorenom ove sezone nakon dvoranskih natjecanja, stoga su kadeti i juniorke opravdali svoj nastup i postignuli dobre rezultate. Do početka pune sezone natjecanja nadamo se i većim uspjesima. Objavljeno 14.03.2017. 
ČAKOVEC, 11.03.2017.
 
 
Povratak na sadržaj | Povratak na glavni izbornik